Bejelentés


NAPILAP HÍD A JÖVÖBE

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Munkalehetőség

Nemzetközi cég területi képviselőket keres Magyarország, Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia és Ausztria minden 10.000 lakostól nagyobb városába. Középiskolai végzettség. Magyar és az államnyelv ismeretét kedvezően értékelik. Bővebben: miksabeer@yahoo.com

tovább >>Szavazás
VÁLLALKOZÓKNAK

A honlapunk három oldala a vállalkozóknak, illetve azoknak szeretne segítséget nyujtani, akik vállalkozni szeretnének. Kérjük olvassa el a VÁLLALKOZÓHÁZ, a VÁLLALKOZÁSAK és a LISTA című oldalunkat.

A VÁLLALKOZÁSOK oldalon, annak érdekében, hogy bemutassuk a teljes leírást, egy vállalkozási lehetőség leírása bemutatásra kerül. Az ezt követő leírások rövidített formában kerülnek bemutatásra. Amennyiben valamelyik felkeltette az érdeklődését, kérjük írjon a miksabeer@yahoo.com e-mail címre. A megadott e-mailjére elküldjük önnek a teljes leírást. Amennyiben adatbázisunkban más oylan vállalkozási lehetőség is helyet kap, ami iránt Ön  alevele alapján érdeklődhet, természetesen a jövőben azt is elküldjük Önnek. Ez a szolgáltatásunk INGYENES. A honlapon bemutatásra kerülő vállalkozásokat a VÁLLALKOZÁSOK oldalon tekinthetik meg.

Kedves honlaplátogató, Ön nem csak a bemutatott vállalkozások közül válogathat. A folytatásban bemutatott lista iránt is érdeklődhet. A címünkre elküldött levélben írja meg, melyik foglalkozás érdekli. Azoka vállalkozások listája, amelyek bemutatását kérhetik, a LISTA oldalon tekinthető meg.


VIGYE EL, INGYEN!

"A reklám akkor éri el a kifizetődőségi küszöböt. Ha a reklámozás hatására jelentkező megnövekedett forgalom gerjesztette tiszta haszon (leszámítva a megnövekedett adót és járulékokat is) nagyobb, mint a reklám költsége.

"Költeni vagy keresni akar" címmel reklámszervezési tanácsadó ebook - INGYEN az öné lehet.

Küldje el az e-mail címét, hogy elküldjük az ingyenes e-bookot.

Az ingyenes e-book a miksabeer@yahoo.com e-mail címen igényelhetö.


Ha linkmegosztót keres, kattintson az alábbi gombra:

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.comSzólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!